>Rocken roller


>

Köpte ett alldeles eget tortyrredskap!!! Den är i alla fall fruktansvärt plågsam att använda och jag funderar till och från om det verkligen är bra det här!! Jag har köpt mig en “Foamroller” som är en rulle, knappa metern lång och kanske dryga tio centimeter i diameter. Den var dyr men jag räknar med att den är värd varenda krona. Den lägger jag under min onda ITB och rulla fram och tillbaka.

FoamRollerPiriformisSå nu har jag plågsamma stunder här hemma både morgon och kväll. Undrar bara hur länge det ska göra så här fruktansvärt ont!????

10 tankar om “>Rocken roller

 1. >mmm, stretchingen är viktig och hjälper massor! Både knästretch samt rump-dito.Var köpte du den förresten?? Jag har likt Ingmarie letat lite efter en sådan.

  Gilla

 2. >Anna -> Låter bra, jag rullar vidare, fast fasligt ont det gör det allt. Fast det gör löparknä också. Hur länge brukade du rulla per gång och hur ofta?Ingmarie -> Jag köpte den i en butik längst norrut på sveavägen. En butik som säljer styrketräningsatteraljer och löpband och sånt. Jossan -> Ja, fy bövelen, fast om man vet att det hjälper så är det lätt att stå ut. Dunceor -> Som sagt, finns i Stockholm nu i alla fall.Karin -> Jag stretchar och rullar så det står härliga till och hoppas att det får det knäonda att vika hädan…

  Gilla

 3. >hej, gjorde en egen för ca 6-7 år sedan som jag har använt några gånger i månaden. Den funkar precis lika bra om inte bättre :)Fyll en 1 1/2 liters petflaska med vatten alternativt med fin sand! Man kan justera hårdleken efter hur mkt vatten/sand man fyller på. Gör ordentligt ont de 1-2 första veckorna men sen släpper det samt ITP-senan blir utkavlad och mjuk!

  Gilla

 4. >Hej Patrick och välkommen hit!!Vilket bra tips! Nu har jag ju tyvärr redan lagt en förmögenhet på en köpe-roller men jag hoppas att ditt tips kan vara till nytta och glädje för någon annan!

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s