>YES!!!


>

1365263_pJag har sprungit över alperna! Det var en fantastisk dag som började i ottan och höll på hela dagen. Tillsammans med vänner stod jag på startlinjen och med vänner firade jag bedriften. Jag var inte snabbast men jag var bäst, i min värld!!

Just nu har jag precis kommit innanför dörren efter 24 timmars försening. Fast i Zürich på grund av “kaksmulor i oljefiltret” som Mary uttryckte det… Det blev som ett bonusdygn vi fick tillsammans!

Nu ska jag sova. Smälta alla underbart galna och fantastiska intryck och så kommer det en längre rapport om mitt äventyr om ett par dagar!

Tack alla som lyckönskade och gratulerade via mess, facebook och bloggen, ni var med mig runt!!

13 tankar om “>YES!!!

  1. >Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    Gilla

  2. >Tack för alla grattis!! Ni värmer mitt ultrahjärta!!Nu äntligen har jag lyckats skriva klart min rapport från loppet. Hoppas ni orkar läsa hela!Kram på er alla!! <3<3

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s