>3 dagar kvar – statusuppdatering


>Idag var det dags för mitt sista pass inför lördagen. Kom hem från jobbet med jordens huvudvärk och kände mig långt ifrån upplagd att springa. Bestämde mig för att äta innan och springa senare på kvällen då förhoppningsvis jag mådde lite bättre.

Det blev ett riktigt kort pass, bara knappt 2.5 km strax under 6 minuterstempo. Det kändes riktigt tungt den första halva kilometern för att sedan släppa och jag kunde springa med en skön känsla i skaplig fart.

Det som däremot oroar mig lite är att jag hade väldigt ont i höger vad, det smärtade till i varje steg, väldigt markant i början av passet för att sedan avta något. När jag kom hem så körde jag massage av benet och mycket stretch och hoppas att det är något övergående som försvinner tills på lördag. Känns inte bra att ha dessa känningar så nära inpå maran. Jag ska köra lite massage även de två sista dagarna inför helgen och kanske även smörja lite med Voltaren. Hoppas att det ger sig.
För övrigt så är det kolhydratladdning som gäller nu, dricker Vitargo så det sprutar ur öronen! Jag kan ju inte påstå att jag dricker det med njutning, men jag försöker att tänka att det gör mig gott.
Imorgon torsdag kommer jag att ta mig till Runners Store för inköp av det sista. Jag skulle bland annan vilja få tag på ett smalt typ ”skärp” där jag kan ha mina gel, jag har sett på nätet att det finns och tänkte kika på om det är något som skulle kunna passa. Annars så är det nummerlappshämtning på Danvica-hallen på kvällen. Med nummerlappen i handen kommer det kännas riktigt nära.
Jag är peppad!!

9 tankar om “>3 dagar kvar – statusuppdatering

 1. >Heja CarinaJag är också laddad nu, det ska bli jätteroligt. Jag har köpt samma Vitargo som du och jag håller med om att den inte är särskilt god :)Hoppas verkligen att känningen i vaden försvinner så du inte får problem på lördag. Snart är det dags tjejen!!!Wie vad kul det ska bli!

  Gilla

 2. >Skit att jag jobbar natt idag, annars hade jag kommit och tigerbalsamerat dig ikväll. Det finns inget som knäcker riktigt thai-balsam, det tar sig in i vilken ond punkt som helst… :DAlla lyckönskningar till dig på lördag – ska inte störa när du susar förbi rålis, men känn peppen inombords!

  Gilla

 3. >Jag blir nervös av att läsa allas uppladdningar. Känns nästan som jag ska vara med själv 🙂 Tyvärr ska jag ju inte det men jag ska tänka på er alla hjältar på lördag. Heja heja!

  Gilla

 4. >Jossan -> Det ska bli så galet kul, trodde inte jag skulle se fram mot loppet så mycket som jag faktiskt gör. Vad känns ok, inte bra men ok! Good enoug for me :-)! Vi ses på lördag!Maria -> Ohh, thai-balsam, det skulle nog inte vara så dumt!!! Har kört lite självhjälps-massage enligt instruktioner och hoppas på att det släpper till på lördag.aha, de har jag inte sett!!Ellinor -> Tack Ellinor, I need it!!! Anna -> Tack!! Som sagt, på lördag kommer det göra ont så alla tankar behövs minsann. Jag spar och tar fram när det blir jobbigt! Coyntha -> Nix, nu är det nära. Vore kul om vi sågs på lördag! Jag håller mig nog i närheten av IF Linnea gänget.Helena -> Det får jag hoppas att det är, i så fall kommer det gå över så fort startskottet går!! Tack för lyckönskning!! Och lycka till själv, för du springer väl också på lördag!!

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s