>5 dagar kvar – inne i bubblan


>

Nu är det väldigt nära min andra start i Stockholm Marathon och nu har jag gått in i min marathon bubbla. Den bubblan som jag kommer att komma ut från först då jag passerat mållinjen på Stockholms Stadion på lördag.

Förra året då jag sprang Stockholm Marathon så var det mitt första riktigt långa lopp och då var prestationen bara att ta sig igenom det. Helt enkelt att nå mållinjen på ett bra sätt med mersmak i kroppen. Jag sprang med kamera och stannade till efter banan för att prata med familj och vänner. Fotade och njöt av publiken.

-1010181
Lördagens marathon kommer att se helt annorlunda ut. På lördag ska jag springa fort, riktigt fort. Hellre att jag går ut för hårt och måste bryta än att jag mesar runt och har massa krafter kvar då jag passerar mållinjen. Jag vet att det kommer göra ont på lördag, jag vet att jag kommer få kämpa för varje kilometer. Jag kanske kommer att tvivla på min kapacitet och börjar fokusera fel, fokusera på smärtan, då gäller det att ta fram de tidigare loppen jag gjort under våren. Komma ihåg att det gjorde ont sista milen under TEC men att jag kunde bita ihop och ändå slutföra. Jag får plocka fram känslan jag hade under sista milen på Lidingö Ultra, då det gick lätt och jag kände mig stark. Den typen av erfarenhet kommer att vara guld värd på lördag och kommer att hjälpa mig igenom loppet.

Trots att jag vet allt detta så ser jag fram mot lördagen vansinnigt mycket, det ska bli galet kul att få utmana mig själv och se vad jag är kapabel till!!

Om inget oförutsätt händer så räknar jag med att sätta PB på lördag. Frågan är, med hur mycket?

12 tankar om “>5 dagar kvar – inne i bubblan

  1. >Lycka till på lördag, Carina! Jag vill minnas att du berättade att du sprang din första mara på 4:59:59 (snyggt!)och jag gissar att det kommer att gå mycket snabbare i år. Börjar det på en trea är det ju inte klokt!Jag kommer till Stockholm och hejar fram er alla.

    Gilla

  2. >Gullfot -> Sub 4…. 3.59.59 vore ju snyggt ;-). Känns lite tufft kanske…Anna -> Jag håller med, det är maraladdning vart man än vänder sig :-). Tack jag behöver alla lyckönskningar!!Danielfrilans -> PB, ska det bli annars blir jag grymt besviken. SUB 4…. w'll see :-)Coyntha -> Tack! Lycka till själv! Jag kör en kort snabbdistans imorgon onsdag, det får bli det hele!! För övrigt mycket bra mat och extra kolhydrater on – fr.Karin -> Jo, jag känner mig stark, hoppas bara att jag kan få ut allt just på lördag :-)Marie -> Tack Marie!!! Jag hoppas också på lite medvind på lördag, det vore sååå kul.Cecilia -> Japp, det stämmer men första och enda mara var det, för ganska precis ett år sen. Kul att du kommer upp, hoppas att vi ses!!

    Gilla

  3. >Helena -> Jo, det är nog min plan, får se hur långt det räcker.Sofie -> Antingen blir det mycket(hoppas jag) eller så blir det DNFLisette -> Hoppas också att vi ses, du kommer vara i strålande form på lördag!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s