>Morgonträning


>Nu på morgonen körde jag ännu ett vattenlöpningspass, nu tillsammans med Karin. Med ett tajt träningsprogram så får man lov att passa på och träffa vänner under träningspassen, ett perfekt sätt att umgås på. Då jag körde backe i går kväll så var det perfekt att idag köra ett lättare återhämtningspass, med andra ord var det lugn distans som gällde för min del medan Karin kämpade med intervaller.

Nu ser jag fram mot kvällens träningspass som är ett löpekonomipass, vilket innebär att jag ska hålla min tänkta marafart eller något snabbare i 45 minuter. Det ska bli jättekul!!

5 tankar om “>Morgonträning

  1. >Tova -> Vattenlöpning är ett jättebra komplement till löpningen. Läs här http://carinatranar.blogspot.com/2009/09/vattenlopning.html om mitt första tappra försök i vattnet. Där förklarar jaglite också om vad det är.Liverun -> haha, så kan man se på saken. Låtsas som om man vattenlöper när man i själva verket inte kan simma…Sofie RW -> Det ska bli oerhört spännande att se hur det går på maran. Jag hoppas du har rätt. Vass var ordet :-).Anna (Orka mera) -> Ja, det är lite träligt. Men passet blev oerhört bra, nog det snabbaste jag sprungit någonsin på så pass lång sträcka.

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s