>… is in a new relationship


>

Som jag har längtat och trånat och bligat avundsjukt på alla andra som redan har. Men nu så idag så kom äntligen det tillfälle som jag väntat på. Nu var det äntligen min tur.

I höstas när jag var i Åre med några riktigt coola brudar gjorde jag bekantskapen första gången, redan då tittade jag lystet och längtansfullt och drömde om den dagen även jag skulle vara lycklig. Att kunna sväva fram som på små moln, helt oberörd av ojämnheter och alla dåliga förhållanden runt omkring mig.

DSCN0330Redan då i höstas var jag klart distanserad av de här brudarna, jag hade inte en chans, jag halkade och for och slant och valde fel, inget var riktigt stabilt, medans de var lyckliga och flög. Inget var omöjligt för dem, de såg inga hinder, precis så lycklig och obekymrad vill jag ju också vara!

Nu har det äntligen hänt nu är jag också lycklig, inte en gång till ska jag bli ensam kvar när andra i förtroligt samförstånd tillsammans försvinner iväg bakom nästa krök, nästa backe, nästa slingringa stig, hala rötter och slippriga stenar.

IMG_0419Min nya stora kärlek heter Inov-8 X-talon 212.

Redan imorgon ska de få bekänna färg, då ska jag ut och springa jättelångt tillsammans med dem och några härliga ultramänniskor. Vi ska springa etapperna två och tre på Roslagsleden. Från Karby gård till Domarudden ska passet gå och de blir en ren social samvaro med många fikastopp. Underlaget är ren terräng och eventuellt ska det regna lite också så jag misstänker att skorna kommer att få jobba en hel del.

7 tankar om “>… is in a new relationship

  1. >This is the beginning of a beautiful friendshipGrattis till nya kärleken! Ge dem vad de tål. Frihet!!Ses i poolen på måndag, måste stå över långturen tyvärr, vill inte riskera foten.

    Gilla

  2. >Bernt -> Japp, då såg dem ju, brand new shoes :)Mia -> Förstår det, glad att min längtan nu är över…Sara -> Me to:-)Pauli -> Du är lycklig ;-)Marie -> Rapportering kommer!! Kul att det gick så bra för dig att kuta igår. Skönt!!!Fredrika -> Jättetråkigt att du inte var med oss!! Det hade gett en guldkant på en redan förgylld dag!! Skorna är helt underbara, vill numera bara springa på leriga, skitiga, blöta stigar!!!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s