>Drar till Budapest


>

Har precis packat klart inför resan med ett gäng från IF Linnéa till Budapest och det känns väldigt bra. Regnet öser ner utanför fönstret och det ligger fortfarande snö här och var. I Budapest ser jag fram mot löpning i härligt kuperad terräng i och kring staden och på ön där jag och Fredrika ska bo.

Jag ska dit och må så gott som jag bara kan, vila upp mig, träna bra, ta hand om kroppen, ge den massor med bra näring och energi och komma tillbaka på söndag superladdad inför nästa helgs superutmaning, TEC.

5 tankar om “>Drar till Budapest

  1. >Åh vad härligtjag var i budapest för två år sen. Margaretaön är helt underbart vacker och det finns en slinga som går längs vattnet runt hela ön som är bra att springa på.Sen måste ni gå på marsipanmuseet och se alla fantastiska konstverk de gjort i marsipan! Och ett av badhusen måste ni besöka.. och operan.. och .. och.. det finns så mycket att göra.men ni ska förstås springa mest :)ha en underbar helg och glad påsk. KRAM

    Gilla

  2. >Jossan -> Ön var helt fantastisk och kullarna!!! Marie -> Jag tog väl hand om solen ;-)Ellinor -> Tack, vi hade det fantastiskt!!! Hoppas din påsk också var bra!Ingmarie -> Tack, resan var riktigt bra!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s