>Med sorg hjärtat så kastar jag nu in handduken


>

Det var ju imorgon det skulle ske, det var då jag skulle göra min ultradebut på riktigt. Skövde 6-timmars. Som jag har sett fram mot det. Som jag har laddat. Jag har tamefan gjort allting rätt. Formen har pekat spikrakt uppåt. Jag har gjort framsteg äntligen. Efter en blodfattig höst så började kroppen äntligen att svara på träningen.

Träningsläger en vecka innan låg helt perfekt i tiden, komma hem, vila en vecka och så ge järnet i Skövde. Nu ligger jag hemma, helt sänkt av en jäkla bonnförkylning!! Jag har fightats hela veckan mot den, kände ju redan i början av veckan att jag hade något skit i halsen och har därför tagit det lugnt. Druckit te med massor med ingefära, käkat apelsiner och på alla sätt försökt få bort förkylningen.

20100312-DSCN0636Delar av min packning som jag packat ner till Skövde 6-timmars. Kommer nog väl till pass under långpromenad imorgon och TEC är ju inte så långt borta heller.

Jag packade väskan igår kväll och den står fortfarande packad, vet inte riktigt vad jag tror ska hända men kanske kanske sker ett mirakel under kvällen och natten så jag kan fort som attan ta mig till Skövde under morgonen och delta. Jaja, jag vet att det är rätt knäppt att tänka så men tanken värmer lite. Skjuter upp DNS en liten stund till.

Min plan är nu att packa min ryggsäck imorgon bitti och klockan tio stå utanför dörren och knäppa igång klockan och börja gå. Sen ska jag sällskapa med mina vänner i Skövde genom att promenera genom skogarna här hemma samma tid som de kämpar där nere. Japp så får det bli, samtidigt som jag håller koll på dem via mobilen.

Nu är det bara att ta nya tag, lägga det här nederlaget bakom mig. Jag lovar att nu är jag sjukt revanschlysten och kommer att komma till TEC den 10 april mer taggad än någonsin!

7 tankar om “>Med sorg hjärtat så kastar jag nu in handduken

 1. >Nej, vad tråkigt för dig – och klokt att att avstå när du inte är frisk. Det har du säkert igen när det är dags för TEC och Swiss senare i år.

  Gilla

 2. >Fredrika -> Så är det. Det går tyvärr inte att planera precis allt. Det kommer oväntade saker emellan och så är det. Men på TEC, då jäklar! Kram!Helena -> Japp, tråkigt som fasiken, fast nu är det full fokus framåt.Lisette -> Tack!! Jo, jag hoppas ju det, att den 10 april kommer att bli min dag…Cecilia -> Jag hade nog inte något val, krafterna finns helt enkelt inte. Och som sagt, det stora målet för i år är ju Swiss.

  Gilla

 3. >Nämen nej, vad läser jag här. Lider med dig!Men tänk framåt och på TEC, Skövde kan du ju springa nästa år också! Det blir inte alltid som man tänkt sig, men ofta blir det bra på slutet ändå!

  Gilla

 4. >Miss Agda -> Ja, alltid trist att bli tvungen att frångå planen. Men jag lär mig nog något av det också. Nu är det som du skriver full fokus mot TEC. DÅ ska jag bli ultra 🙂

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s