>Laddning inför Skövde


>Om tre dagar har jag genomfört mitt första ultralopp och det känns oerhört spännande. En liten förkylning försöker dock sätta käppar i hjulet för mig, men det kommer inte att lyckas. Jag kommer att stå redo klockan 10.00 på lördag, var så säker!

Just nu laddar jag på alla sätt jag kan. Jobbar hårt på att bli frisk från förkylningen så att jag verkligen kan göra mitt bästa i Skövde. Har dukat upp med te och ingefära och massor med C-vitaminer i form av citrus-frukter. Käkar blodpudding och leverpastejmackor och kollar banprofilen.

Min plan till helgen är att inte fega utan försöka köra på rätt tufft. Något jag nog inte har gjort tidigare så det skulle vara väldigt intressant att testa. Sen se hur långt det håller. Jag kommer att gå ut i skapligt lugnt tempo den första timmen för att sedan öka på till ett för min del rätt högt tempo.

Till på lördag har jag laddad med Snickers, Bars, Resorb och smoothies på blåbär. Jag kommer att springa med mina lättare skor Adidas Adizero. IF Linnéa kläder är tvättade solglasögon framtagna och klockan laddad.

Jag är redo för Skövde, frågan är om Skövde är redo för mig!!

10 tankar om “>Laddning inför Skövde

 1. >Att DU är redo tvekar jag INTE det minsta om;-)Hoppas bara förkylningen försvinner så du kan göra dig själv rättvisa. Intressant upplägg för loppet du har. Kan vara bra att ha skaplig fart så man inte kommer in i en alltför "lusig" komfortfart som kan vara svår höja om känner sig pigg dom sista timmarna. Å andra sidan inte köra på FÖR hårt så man tar helt slut. Svår avvägning det där. En och annan gångpaus brukar sitta fint oxå.Hoppas underlaget blir bra och att du får användning för dina ☼solglasögon☼ LYCKA TILL!!!

  Gilla

 2. >Åh, önskar jag kunde vara där!Det är lustigt, jag tror jag har varit förkyld veckan innan alla mina "stora" lopp. Så var inte orolig, perfekt med den lite extra vilan – på lördag är du i toppform!

  Gilla

 3. >Anna -> Tack om jag kommer med, jag hoppas verkligen det, men just nu känns det lite tufft…Kalle -> Jag trodde jag var redo, nu vet jag inte riktigt… förkylningen håller mig fortfarande i ett järngrepp. Men jag jobbar fortfarande på det. Men som sagt tack för lyckönskningen om jag är där på lördag!Fredrika -> Jag hoppas det som sagt… antingen jag eller förkylningen kommer vara på topp på lördag. Hoppas på jag.Ellinor -> Tack!Marie -> Jag har fortfarande hopp. Tänker inte kasta in handduken förren imorgon lunch, om det behövs då…

  Gilla

 4. >FÖRLÅT!!! Det är jag som har smittat dig 😦 blev jätteförkyld efter Portugal men nu är jag på bättringsvägen så följer du min kurva borde du vara igång igen på lördag. Lycka till och hoppas vi kan stråla på en femmil ala Rune snart.Kram Christina

  Gilla

 5. >Men Christina!! Klart det inte är ditt fel, men jag hoppas ju på din plan där!! Att jag är pigg, helst redan i morgon, då jag måste ta beslutet. Vore jättetrevligt att ses någon gång, det borde vi kunna få till!! Kram!!

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s