>Idag erövrade jag Kungsholmen…


>

Eller rättare sagt, Marieberg och Fredhäll, det var de delarna som jag var med på. Ett jätteroligt initiativ av Mia tillsammans med Bernt. Tanken är att springa på alla gator på Kungsholmen, runt åtta mil räknade de ut att det skulle bli.

20100213-DSCN0290 På väg att inta Kungsholmen, redan här var jag rätt sliten…

Starten var redan halv nio på morgonen och för min del blev det på tok för tidigt. Jag hoppade istället på vid Fridhemsplans T-bana kvart i tio. När jag stod där och väntade kom hela gänget springande, runt 30 personer var det som hade tagit sig upp i ottan för att springa med från start.

Det var ett härligt gäng, förutom Mia, och Bernt så var det en hel del andra från IF Linnéa, Helena, Ingrid, Katrin, Micke i Aquasocks och Kalle plus en rad andra. Där var också bloggare jag inte träffat tidigare, Miranda, Miss Agda och Petra, jättekul att träffas IRL. Det blev en hel del diskussioner och man hörde ett evigt sorl och massor av skratt i leden. Energiboost till själen helt enkelt!!

Efter att alla hade gjort lite ärenden på Donkan så sprang vi iväg bort mot Västerbron och Marieberg som var det område som stod näst på tur. Jag tyckte det kändes som om det var ett rätt högt tempo, men när jag kollade på klockan och såg kilometertiderna så var det inte speciellt snabbt. Det kändes tungt och varje backe fick jag kämpa mig uppför, pulsen var allt annat än låg och fin. Två saker, nysnö = moddigt igen, snabbdistansen igår, både dessa sammantaget gjorde nog sitt till för att känslan av tunga ben infann sig.

20100213-DSCN0295 Här är hela gänget på väg tillbaka efter att ha sprungit in och vänt på en av alla dessa gator som skulle erövras.

När vi passerade Rålambshovsparken efter att ha klarat av Marieberg och Fredhäll så valde jag att springa hemåt. Jag hade då sprungit 13km och det var då någon halvmil hem. I det stora hela var det ett roligt men ett väldigt tungt pass för min del. I morgon är det dags för ännu ett långpass, då på hela tre timmar. Så nu ska jag bara vila!

Sträcka: 19,02km
Tid: 2:13
Tempo: 6.59min/km
Puls: 155 (221??)

7 tankar om “>Idag erövrade jag Kungsholmen…

  1. >Blev ju en härlig sträcka för dig 🙂 Kul att träffas idag! Som sagt, man tror man liksom känner varandra sedan tidigare, älskar sånt 🙂 vi får köra något snart igen och prata lite mer!!

    Gilla

  2. >Miss Agda -> Jättekul att träffas, det var riktigt trevligt att springa och prata lite. Jag har vilat hela dagen och är redo för tre timmar imorgonCecilia -> Jo, det springs ju en del. Social samvaro även kallat (idag i alla fall)Miranda -> Jättekul att ses och stort grattis till din fantastiska prestation idag, du var grym!!!! Vi hörs och ses igen!!

    Gilla

  3. >Hej Carina! Kul att träffa dig och prata irl! Håller med de övriga, känns som om man kände dig lite innan på grund av bloggen 🙂 Hoppas vi ses fler gånger framöver!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s