>Vilat? – Nej då!


>

Jag gör som jag har planerat, följer schemat jag fått från Skogen till fullo.

Nja, en liten ändring har det allt blivit ändå. Jag skiftade dag på mitt löpekonomipass den här veckan då jag i torsdags hade så mycket annat inplanerat. På torsdagsmorgonen var jag på Sofia-hemmet och tog nya blodprover. Jag har ju ätit dubbel dos av järntabletterna nu sedan en dryg månad tillbaka och nu ska jag snart få svar på om mina värden har förbättrats. På måndag ska jag till läkaren och få svar.

Löpekonomipasset som jag körde på onsdagskvällen gick riktigt bra tycker jag. Det var ju precis som i tisdags väldigt moddigt och tungt så jag avstod från den tänkta rundan runt Årstaviken och tog svängen runt Hammarby sjöstad istället. Jag tog det lugnt den första kilometern för att sedan trycka på lite. Det kändes bra, jobbigt förstås men inte övermäktigt och pulsen höll sig förvånansvärt låg. Jobbigt blev det efter runt fyra kilometer efter att ha sprungit över Danvikstullsbron ner mot södermalmssidan av rundan. Då fick jag jobba på med pannbenet, bestämde mig för att inte sakta av förrän jag passerat sex kilometer och det lyckades jag bra med. Såg sedan när jag kom hem att de två sista kilometrarna vad de snabbaste de gick på runt 5.30 tempo. Dvs samma tempo som de snabbaste intervallerna under tisdagen. Med andra ord, ännu ett bra pass.

wetwestrunning I morse skulle jag ha gått upp 05.50 för att ta mig ner till Eriksdalsbadet för vattenlöpning. Men jag tog mig helt enkelt inte upp. Jag kom hem sent igår och släckte inte förrän runt ett i natt så jag gick bet helt på uppstigningen. Jag fick köra passet efter jobbet istället, det gick det med men det var ju klart mer folk där då så att köra passet på morgonen är att föredra. Passet kändes rätt tungt, det är nog första gången som jag kört vattenlöpning och blivit riktigt trött. Ingen aning om orsaken, om det kan vara att jag körde på kvällen istället för morgon. Hur som helst 60 minuter körde jag och som sagt var helt enligt plan.

Imorgon väntar skidspåren ute i Ågesta på bli attackerade!

3 tankar om “>Vilat? – Nej då!

  1. >Attaaack!Försova sig 5:50, vad är det för fasoner 😉 (Fattar fortfarande inte hur jag själv en gång i tiden lyckades komma upp för att träna morgnar – those days are gone kan jag säga)Kör hårt!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s