Testpass


Idag så var jag och Garmin kompisar, han visade en massa intressanta data när jag var ute på en kortare runda. När vi kom hem så överfördes passet till Garmin Connect utan att jag ens behövde vidröra datorn.. magic!!!

Jag körde ett pass idag som jag kommer att återkomma till minst en gång i veckan, jag ska då köra exakt samma runda och försöka hålla mig runt 140 i snittpuls och så hoppas jag att passet kommer att gå snabbare och snabbare. Det är så det borde bli om kroppen svarar som jag förväntar mig. Det var aningen tyngre att springa idag än igår, hade inte riktigt samma flow när jag sprang, fast förmodligen beror det på att jag faktiskt sprang 13 km igår. Kände lite mjölksyra i benen i ett ar backar men det gick över väldigt fort. Jag ser det helt enkelt som att min utveckling nu kommer att gå som två steg framåt och ett steg bakåt. Idag var det ett steg bakåt jämförelse med igår, men det känns helt i sin ordning.

3 tankar om “Testpass

  1. >Hej, Vad glad jag blev när jag hittade din blogg. Jag har återupptaget min jogging och målet är ett marathonlopp. Ska bli intressant att läsa din om hur du gjort…. återkommer en annan dag.

    Gilla

  2. >Hej, Vad glad jag blev när jag hittade din blogg. Jag har återupptaget min jogging och målet är ett marathonlopp. Ska bli intressant att läsa din om hur du gjort…. återkommer en annan dag.

    Gilla

  3. >Hej Cattis, och välkommen hit! Roligt att höra att du har hittat tillbaka till joggen!! Med lite motivation och planering så är jag säker på att du kommer att lyckas med ditt mål att springa marathon. Lycka till!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s