Är det så här det ska va?


Idag kom äntligen min nya träningskompis, en Garmin Forerunner 310xt, en ny trogen följeslagare. Oj vad vi ska springa vi två. Jag tog med den ut på en premiärrunda redan idag. Jag drog iväg hemifrån ner mot Skanstull och sen Södermalm runt. Det blev 13 km tror jag… För nu var det ju så att klockan inte riktigt hade vaknat ännu, så när jag väl kom hem och skulle tanka över passet så var det enbart tiden som hade blivit lagrad. Puls, tempo och gps data fanns inte att hitta någonstans. Efter en uppgradering av mjukvaran och en ny test, en kort promenad typ utanför huset så kom den till liv och jag fick information om allt när jag sen överförde passet. Nu ser jag fram mot nästa pass, blir nog ett redan imorgon.

Nog om klockan, jag måste även nämna känslan när jag sprang, det var så fantastiskt skönt. Benen bara gick helt av sig själva, jag hade tänkt att jag skulle hålla mig till att köra ett lågpulspass, dvs under 140b/m, men det var så jäkla skönt att kunna jogga uppför alla småbackar som tidigare har varit oöverstigliga hinder. Idag blev jag inte ens riktigt andfådd, en på sista tiden rätt ovanlig känsla, jag kan inte komma ihåg sist som jag sprang uppför en backe utan att flåsa och få mjölksyra i benen. Inte ens när jag nästan var hemma, och jag alltså hade sprungit nästan 12 km och kommer till en lite brantare backe, behövde jag slå ner på tempot, jag joggade glatt uppför även den. Nu sitter jag här, klockan är kvart över tolv och jag är inte speciellt trött.

Är det så här det ska vara :)?!?

6 tankar om “Är det så här det ska va?

  1. >Fredrika -> Ja det känns fantastiskt, är faktiskt pigg i dag trots sen timme igår. Ska ut på ett joggpass idag också, kan nog inte låta bli :-)Helena -> Som sagt, dejlit!! Japp, Bellman väntar imorgon, vi ses där!Mats -> Japp, that's nice.

    Gilla

  2. >Hej Snorkis! Jo, jag känner mig väldigt glad, det var länge sen som kroppen svarade på det här viset. Och jag lovar,jag ska lyssna på kroppen. Jag tänker inte köra den i botten en gång till, inga rekyler här eller!!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s